De Vloei is een nieuwe woonwijk in volle aanleg vlak bij de Ieperse binnenstad. Het wordt een wijk met veel groen, veel ruimte en er zijn heel veel mogelijkheden tot bouwen op maat. De stad stelt momenteel een derde (en laatste!) deel van zijn gronden ter beschikking voor mensen die in Ieper willen bouwen: 31 vrije kavels en 15 sociale kavels. Het gaat om goedkope bouwgrond in vergelijking met andere plaatsen: de prijzen variëren hier van 135€/m² tot 165€/m². Alles bijéén wordt in ongeveer 250 woongelegenheden voorzien op de Vloei. En ruim meer dan de helft is momenteel al verkocht en vergund.
Randinfo: De Vloei is méér dan een gewone woonwijk. De wijk wil extra kindvriendelijk zijn en dus autoluw door slimme verkeersingrepen. Er is extra plaats voorzien voor groenzones, boomgaarden, rustige hoekjes, ligweiden, taluds, speelzones en waterpartijen en grachten. Te midden de wijk zal er ook een beekje stromen waar kinderen kunnen ploeteren en spelen met waterspeeltuigen. Dé grootste troef van de wijk is zijn centrale ligging op amper 1,5 kilometer van de Grote Markt én de goedkope grondprijzen.
Mensen die interesse hebben in een lot bouwgrond, neem snel contact op met de dienst wonen, wonen@ieper.be of 057 451 773
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html