Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen kan je opnieuw op een voordelige en gemakkelijke manier overstappen naar hernieuwbare energie.

Schrijf je vrijblijvend in!
Op 25 mei start de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Registreer je nu al vrijblijvend en ontvang als eerste jouw persoonlijk voorstel. Op 6 juli organiseert het Energiehuis een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Bij voorgaande veilingen voor de groepsaankopen kon er telkens een mooie korting van meer dan 30% gerealiseerd worden. Inschrijven kan nog tot 28 augustus via www.wijkiezen.be .

Vragen?
Neem deel aan de online webinar.
Gelet op de maatregelen die gelden rond COVID-19 kunnen we geen informatieavond organiseren. Jij hebt misschien wel vragen. Daarom is er een online informatiemoment via een webinar. Tijdens deze webinarsessie kan je vanuit jouw living kennismaken met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen.
De webinar vindt plaats in de week van 22 juni om 19.30 u.
De informatieavond is geheel vrijblijvend.

De groepsaankoop in 4 stappen
Inschrijven: via www.wijkiezen.be.
Persoonlijk voorstel: ontvang je persoonlijk voorstel per e-mail en bekijk je kosten, besparing en terugverdientijd.
Jij beslist: vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 28 augustus de tijd om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij de helpdesk of op één van onze webinars.
Plaatsing: Als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak, en wordt daarna de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Contact via zonneenergie@wijkiezen.be of bel naar het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur).
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html