De infoavond van de duurzame wijk de Vloei was een succes. 60 mensen namen deel en waren geïnteresseerd naar de verkoopsvoorwaarden van de verschillende projectpartners. Na de inleiding door schepen Dehaene verzorgden Ann Tack en Björn Denecker van de wvi de algemene uitleg over de duurzame wijk. Wat is een duurzame wijk ? Wat is anders dan een klassieke wijk ? Wat zijn de voordelen ? De presentatie werd gebracht met veel beeldmateriaal en kan je hier nalezen.

Björn Denecker maakte ook het aanbod van de wvi bekend. Alle info vind je hier.

Sandra Debuf van de stad Ieper gaf uitleg over het stadsaandeel binnen het project en waar de stedelijke kavels te vinden zijn. De verkoopsvoorwaarden van de het stadsaandeel kan je hier nalezen.

De stad heeft via vzw Vlabo een wedstrijd uitgeschreven om een passief appartementsblok en 8 passieve woningen te bouwen in de wijk. De winnaars waren Atelier M Architects+Planners met architect Jan Maenhout en Denc! studio met Bart Cobbaert. Als uitvoerder hebben ze Bostoen genomen. Alexander Janssens bracht de presentatie met het aanbod van Bostoen.

Hilde Vandenbroucke en Eric Neels verzorgden de voorstelling  met het aanbod van de huisvestingsmaatschappij Ons Onderdak.

Mathias Bostoen van het bedrijf Imfiro gaf tot slot uitleg over hun aanbod  binnen het project.

Na het plenair gedeelte was er in de polyvalente zaal van het Perron de mogelijkheid om de projectpartners persoonlijk aan te spreken.  Het steunpunt duurzaam bouwen van de provincie West-Vlaanderen (BAS) gaf uitleg over duurzaam bouwen.

Was je niet op de infoavond aanwezig ? Wens je meer informatie, neem gerust contact. De contactgegevens vind je hier.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html