Dinsdag 15 september 2015 start een nieuwe editie van het Postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen aan KU Leuven@KAHO Sint-Lieven te Gent.

Wil jij er ook bij zijn dit jaar, dan kan je via deze link nog inschrijven tot 10/09/2015 !

Het Postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen.
Een unieke opleiding over doordacht, gezond en milieuverantwoord bouwen.

In het postgraduaat “Bio-ecologisch bouwen: Duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes” bestudeer je de combinatie van energiezuinig bouwen en een duurzaam woonbeleid. We bekijken hoe we ons op vlak van water- en materialengebruik beter kunnen organiseren, we besteden uitgebreid aandacht aan het creëren van een gezond binnenklimaat en we schetsen de praktijk van een doordachte ruimtelijke ordening en stedenbouw, met aandacht voor algemeen welzijn en belangrijke sociale aspecten.

Dit postgraduaat biedt bouwprofessionals, overheden… de mogelijkheid om zich te verdiepen en zich te onderscheiden in duurzaam, volhoudbaar bouwen. Studenten komen in contact met verschillende experten in dit vakgebied waardoor een nieuw netwerk ontstaat.

Praktisch
De opleiding is ingericht door de KU Leuven, Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen, Technologiecampus Gent, samen met VIBE.

Schrijf nu nog in en profiteer van de KMO-portefeuille. Die betaalt 50% van het inschrijvingsgeld van de opleiding terug.
Dit Postgraduaat is door de Orde van Architecten opgenomen in de lijst van erkende activiteiten die meetellen als permanente vorming.

Meer informatie over het postgraduaat en de inschrijvingsmogelijkheden vind je op de pagina van het postgraduaat.

In het filmpje links onderaan leggen docenten en oud-studenten in 5 minuten uit wat het Postgraduaat voor jou kan betekenen. Zeker kijken dus!
Je vindt ook nieuwe getuigenissen op de website van VIBE. Lees ze hier

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html