Rijdt u slechts 10.000 kilometer met uw (tweede) auto? Wordt u binnenkort een gebruiker van deelauto’s in Ieper?

De stad is momenteel in gesprek met Cambio autodelen om te onderzoeken of het haalbaar is een autodeelsysteem op te starten in Ieper.  Daartoe hadden we graag ook uw stem gehoord. Cambio is een uitleensysteem dat ideaal geschikt is voor mensen die niet zo vaak de wagen nodig hebben. Heeft u interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Laat ons dat dan weten via de online bevraging https://nl.surveymonkey.com/r/cambio_in_ieper. Ook voor de lokale ondernemers die slechts af en toe een wagen nodig hebben, kan autodelen een interessante formule zijn.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt 
Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kan u die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen.  Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met uw partner of gezin. Of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit plaatst u de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan.

Met Cambio heeft u dus een auto wanneer u er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost Cambio u van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook uw portefeuille bij gebaat.

Een eigen wagen kost geld … ook als hij stilstaat
Bij Cambio betaalt men enkel als de wagen gebruikt wordt, er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na – geen vaste kosten.  Dit maakt Cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt. Benieuwd hoeveel geld u kan uitsparen door over te schakelen op Cambio autodelen?  Neem een kijkje op de kilometerteller van uw auto.  Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij? En gebruikt u de auto niet dagelijks voor bvb. woon-werkverkeer? Dan bent u met Cambio goedkoper uit.

Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter de winst.
Zo kan wie slechts 7.000 km per jaar aflegt met de auto ongeveer 1.100 euro op jaarbasis uitsparen.  Voor wie heel weinig rijdt en bijvoorbeeld maar 3.500 kilometer per jaar rijdt, stijgt dit voordeel tot maar liefst 2.100 euro per jaar!  Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin.

Met Cambio bespaar je dus snel enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar! Voor wie niet te vaak rijdt, is de rekening dus vlug gemaakt!

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? (op basis van het aantal km op de kilometerteller van jouw wagen). Surf even langs op www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat uw eigen wagen kost en welke de kost zou zijn bij Cambio. Ook voor het milieu is Cambio een goed zaak, elke Cambio-wagen vervangt 8 tot 12 private wagens.

Simpel als 1 2 3
In 3 eenvoudige stappen krijgt u toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden.

Inschrijven doet u via de website of per post. Zodra u ingeschreven bent, ontvangt u een Cambio-kaart met pincode.
Reserveren doet u telefonisch, via de CambioApp of via het internet, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. U kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.
Rijden u haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met uw persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tankt u op kosten van Cambio en op het einde van de rit brengt u de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Klaar voor de volgende gebruiker. Makkelijker kan niet.

Cambio binnenkort in Ieper?
De stad is momenteel in gesprek met Cambio autodelen om te zien of het haalbaar is om een dergelijk systeem op te starten in Ieper. Daartoe hadden we graag ook uw stem gehoord.  Heeft u interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Laat ons dat zeker weten en dit voor eind april! Vul de online vragenlijst in via de website https://nl.surveymonkey.com/r/cambio_in_ieper. Het invullen duurt maximaal een 5-tal minuutjes.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html