Kom 17 september naar de interessante infoavond !

//Kom 17 september naar de interessante infoavond !

Kom 17 september naar de interessante infoavond !

Graag nodigen we u uit op de eerstkomende infoavond van de duurzame wijk “De Vloei” die doorgaat op 17 september. De infrastructuurwerken op het terrein zijn gestart. Het duurzame wijk wordt voorzien van buffersbekkens en bovengrondse afvoer van hemelwater. De wijk krijgt hierdoor een klimaatbestendig blauw groen netwerk.

Voor het thema klimaat, water en het groen in de wijk hebben twee interessante sprekers bereid gevonden om de infoavond te verzorgen :
1. Patrick Willems professor aan de KUL zal het hebben over de effecten van het klimaat en de mogelijke veranderingen voor de neerslag aan de hand van een aantal modellen
2. Martin Hermy professor aan de KUL zal het hebben over het nut en de rol van groendaken in de wijk

De duurzame wijk De Vloei is een van de eerste wijken die aandacht heeft voor blauw groen netwerk die een positieve invloed zal hebben op het wonen in de wijk. Via het Europees project heeft de wvi ism de projectpartners en de provincie een filmpje gemaakt over het traject van een waterdruppel in de wijk. Na de boeiende uiteenzettingen wordt het filmpje Flow voorgesteld.

Wenst u aanwezig te zijn op deze interessante infoavond, dan bent u van harte welkom!
De infoavond start om 19u30 in de conferentiezaal van het stadhuis, Grote Markt 34 te Ieper. Om praktische redenen vragen we uw aanwezigheid te bevestigen bij Hein Lapauw 057/239273 of duurzaam@ieper.be.

By | 2014-09-15T09:53:55+00:00 9 september 2014|Reacties uitgeschakeld voor Kom 17 september naar de interessante infoavond !