Wat is kalk? Waarom zou ik kalk gebruiken? Hoe moet ik kalk gebruiken?

Al uw vragen over het gebruik van kalk zullen worden beantwoord tijdens deze korte maar krachtige introductie over de eindeloze mogelijkheden van het gebruik van de grondstof kalk op 28 april 2012. Deze workshop wordt u aangeboden door Peter Steen en Co.

Planning

In de voormiddag is er een korte theoretische uiteenzetting voorzien, aangevuld met enkele praktijkvoorbeelden zoals metsen, voegen en pleisteren. Evenals zullen kort de voordelen van een kalkhennepbeton toegelicht worden.

Na de middag is er een bezoek aan een werf in hennepblokken voorzien waar iedereen de theorie aan de praktijk kan toetsen door het aanbrengen van een kalkhenneppleister op hennepblokken. Dit zal doorgaan bij onze supervriendelijke gastheer en –vrouw van B&B De Wandelaar te Westouter.

Na 17uur sluiten we de workshop af in Nieuwkerke.

Locatie

Deze stortvloed aan informatie zal verwerkt worden aan tafel in ’t Groen Blad, waar over de middag ook een maaltijd genuttigd kan worden. Zo hoeft niemand met een lege maag de namiddag te starten.

’t Groen Blad
Kemmelstraat 94
8950 Nieuwkerke

Deelnemen?

Bent u een leek als het op kalk aankomt, maar bent u gedreven door een gezonde nieuwsgierigheid naar dit ecologische en esthetische supermateriaal?

Dan is deze workshop zeker iets voor!

Deelnameprijs aan deze uiterst interessante workshop bedraagt slechts 10 euro per persoon.
Inschrijven kan via mail naar info@petersteen.be

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html