Extra zitdag op afspraak

In het dagelijkse leven moet u steeds keuzes maken. Daarvoor vergelijkt u de verschillende alternatieven die u worden aangeboden.

Voor energie en meer bepaald voor gas en elektriciteit is het niet altijd eenvoudig om de beste leverancier of de juiste formule te kiezen.

Een campagne? Waarvoor?

 U weet niet hoe u moet vergelijken?

  • U weet niet hoe u naar een andere leverancier of naar een andere tariefformule moet overstappen?
  • U bent bang voor verandering of voor mogelijke problemen?
  • U wenst informatie over de vergelijkingsmogelijkheden?
  • U hebt geen toegang tot de vergelijkingstools (via internet bijvoorbeeld)?

 Daarom, maar waarschijnlijk ook om andere redenen, is deze campagne voor u geschikt! Ze richt zich tot iedereen.  Na het grote succes van de vorige zitdagen richt de stad samen met het OCMW op 17 oktober een extra zitdag in.

 Wat moet ik doen?

 Bel naar de milieudienst 057/239273 om een afspraak te maken op de zitdag van 17 oktober. U kan bij ons terecht van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u.

Om de gewenste informatie te verkrijgen, moet u simpelweg uw laatste jaarlijkse factuur (globale afrekening, eindafrekening) van uw huidige aardgas- of elektriciteitsleverancier meebrengen.

 Waar ?

 In de Antonyzaal van het stadhuis, Grote Markt 34 te Ieper

 Kunt u niet op 17 oktober ? Kom naar het Infopunt Energie of doe beroep op Netwerkdorpen.

 U kan bij ons terecht zonder afspraak op 12 oktober vanaf 13u30 tot 16u op het Infopunt Energie. Hier kunnen we geen afspraken maken. Houdt dus rekening met mogelijke wachttijden.

U kan uiteraard ook terecht op onze volgende zitdagen van het Infopunt Energie op 9 november of 14 december telkens van 13u30 tot 16u. Het Infopunt Energie gaat door in de Kersecorf, Rijkeklarenstraat 83 te Ieper. Het advies en de V-test wordt gegeven door vzw Goed Wonen.

Minder mobiele personen van de deelgemeenten kunnen beroep doen op Pascal Vancayseele van Netwerkdorpen. Hij is bereid u de nodige inlichtingen te geven. Netwerkdorpen is te bereiken op 057 452 968.

 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html